Nations League: Με Μπελά-Κότσαπ η αποστολή της Γερμανίας

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Χανς Φλικ, κάλεσε για τις αναμετρήσεις στο Nations League τον 21χρονο Αρμέλ Μπελά-Κότσαπ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα «πάντσερ».

Nations League: Με Μπελά-Κότσαπ η αποστολή της Γερμανίας

Μία έκπληξη επεφύλασσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Χανς Φλικ, ενόψει των αναμετρήσεων της εθνικής ομάδας στο Nations League.

Ο εκλέκτορας του συγκροτήματος συμπεριέλαβε στη λίστα τον 21χρονο Αρμέλ Μπελά-Κότσαπ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην αντρική ομάδα. Ο νεαρός αμυντικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Σαουθάμπτον, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ελπίδων της χώρας.

«Έχει εξελιχθεί καλά στη Σαουθάμπτον. Μιλήσαμε με το επιτελείο της ομάδας κάτω των 21 χρόνων, όπου είναι σημαντικός παίκτης, και οι εμφανίσεις του εξέπληξαν ακόμη και τους προπονητές. Γι΄αυτό θα αξιοποιήσουμε αυτές τις οκτώ ημέρες για να τον δούμε», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Φλικ.

Η «νασιονάλμανσαφτ» θα υποδεχτεί την Ουγγαρία στη Λειψία στις 23 του μηνός, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Αγγλία.