Ουαλία: Μόνιμος στην εθνική ομάδα ο Ρομπ Πέιτζ

Ο Ρομπ Πέιτζ μονιμοποιήθηκε στον πάγκο της εθνικής Ουαλίας και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομοσπονδία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ουαλία: Μόνιμος στην εθνική ομάδα ο Ρομπ Πέιτζ

Ο Ρομπ Πέιτζ μονιμοποιήθηκε τελικά στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ουαλίας και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 48χρονος είχε αναλάβει υπηρεσιακός τεχνικός των «δράκων» μετά τις δικαστικές περιπέτειες του Ράιαν Γκιγκς, που οδήγησαν στην αποχώρησή του, ωστόσο πλέον ήρθε σε συμφωνία για να παραμείνει στον πάγκο του συγκροτήματος.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να προπονείς την εθνική σου ομάδα και ανυπομονώ για την πρόκληση που θα φέρουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αρχίζοντας με το πρώτο μας Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 64 χρόνια», είπε σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για το ουαλικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να κάνουμε την χώρα υπερήφανη τον Νοέμβριο και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες μας με την πρόκριση σε περισσότερα μεγάλα τουρνουά στο μέλλον».

Η Ουαλία βρίσκεται στον Β' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με την Αγγλία, το Ιράν και τις Ηνωμένες Πολιτείες.