Κύπρος – Ελλάδα: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΠ για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κύπρου με την Ελλάδα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Κύπρος – Ελλάδα: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια

Κύπρος – Ελλάδα στις 24 Σεπτεμβρίου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Κύπρου

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την Ελλάδα, στις 24 Σεπτεμβρίου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Ο αγώνας θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα και θα αρχίσει στις 21:45.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΔΩ

Τα εισιτήρια που διατίθενται, αφορούν όλες τις κερκίδες, πλην της βόρειας.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, το μαθητικό εισιτήριο στα 5 ευρώ ενώ το παιδικό θα είναι δωρεάν. Για την ανατολική κερκίδα είναι διαθέσιμα και οικογενειακά πακέτα (δύο ενήλικες, τρία παιδιά) στην τιμή των 15 ευρώ.

Ένα μέρος της ανατολική κερκίδας θα διατεθεί και σε αυτόν τον αγώνα σε μη καπνιστές, στο πλαίσιο της εκστρατείας της ΚΟΠ για Στάδια ελεύθερα από καπνό (Smoke Free Stadiums). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και αριθμό κάρτας φιλάθλου) στο e-mail [email protected] και θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο στο e-mail τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αφού οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μεταξύ των φιλάθλων που θα βρίσκονται στην κερκίδα των μη καπνιστών, θα γίνει κλήρωση για τρεις φανέλες της Εθνικής μας.

Στις 24 Σεπτεμβρίου στηρίζουμε την Εθνική Κύπρου! Την ομάδα που μας Ενώνει».