Η εξήγηση του Κούρτιτς για τη χειρονομία του

Ο Γιασμίν Κούρτιτς εξήγησε το λόγο για τον οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία μετά το τέλος του αγώνα της Σλοβενίας με τη Σερβία.

Η εξήγηση του Κούρτιτς για τη χειρονομία του

Στο παιχνίδι της Σλοβενίας με τη Σερβία για την 4η αγωνιστική του Nations League η χειρονομία του Γιασμίν Κούρτιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο απ' όλα. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα σε μία κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η κίνηση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα ο ίδιος να αιτιολογήσει την πράξη του και να επισημάνει πως δεν το έκανε για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, αλλά για τα Μέσα που ασκούν σκληρή κριτική στην ομάδα.

«Η χειρονομία μου δεν ήταν ούτε για τους φιλάθλους, ούτε για τους παίκτες της Σερβίας. Ήταν για τους δημοσιογράφους της Σλοβενίας, που έγραφαν σε πρωτοσέλιδα, μεγάλων εφημερίδων ότι είμαστε παίκτες χωρίς αρ…α. Σέβομαι τους φιλάθλους της Σερβίας, δεν είχα λόγο να πω κάτι στους παίκτες, έχω παίξει μαζί με πολλούς και είναι φίλοι μου. Η χειρονομία μου παρεξηγήθηκε», ανέφερε ο Κούρτιτς.