Ελλάδα-Κόσοβο: Όλα για την νίκη και την πρωτιά

Την νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στην 2η κατηγορία του Nations League θα ψάξει η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Κόσοβο (21:45, Alpha, NS Prime) στον Βόλο. 

Ελλάδα-Κόσοβο: Όλα για την νίκη και την πρωτιά

Η πιο μεγάλη ώρα για την νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδος! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υποδέχεται στο «Πανθεσσαλικό» το Κόσοβο (21:45, Alpha, NS Prime, LIVE από το fosonline.gr) με στόχο την νίκη η οποία θα σημάνει την πρώτη θέση στον όμιλο, την άνιδο στην 2η κατηγορία του Nations League αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία για το Euro του 2024 (εφόσον δεν πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά).

Πογιέτ: «Βλέπω τα πράγματα θετικά – Να τα δώσουμε όλα για την νίκη»

Η Εθνική έχει ξεκινήσει με το «3 στα 3» στον όμιλο έπειτα από τις νίκες με 1-0 εκτός επί της Βόρειας Ιρλανδίας και του Κοσόβου και με 3-0 εντός απέναντι στην Κύπρο. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα έχει στο πλευρό της πάνω από δέκα χιλιάδες φιλάθλους.

Μπακασέτας: «Η ομάδα ωρίμασε, είμαστε πιο αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο»

Κατά πάσα πιθανότητα το 4-3-3 θα διατηρηθεί και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας – Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας – Μάνταλος, Παυλίδης, Μασούρας.

Από την άλλη το Κόσοβο, το οποίο «καίγεται» για την νίκη θα παραταχθεί πιθανότατα με τους Μούριτς – Καστράτι, Ραχμάνι, Κριεζίου, Αλίτι – Λοσάι, Ντρέσεβιτς, Μούσλια – Ράσιτσα, Μουρίκι, Ζένελι.

Διαιτητής είναι ο Αυστριακός, Γιούλιαν Βάινμπεργκερ και βοηθοί του οι Αντρέας Χέιντριχ και Μίκαελ Όμπριτζμπεργκερ. Τέταρτος ο Αλεξάντερ Χάρκαμ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κρίστιαν Τσιοτσίρκα και Άλαν Κίγιας.