Ουκρανία – Αρμενία 3-0: «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανοκίτρινοι»

Η Ουκρανία κέρδισε 3-0 την Αρμενία στην Πολωνία και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον πρώτο όμιλο της Λίγκα 2 του Nations League. Στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ των «κυανοκίτρινων».

Ουκρανία – Αρμενία 3-0: «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανοκίτρινοι»

Η Ουκρανία έδωσε συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα στον πρώτο όμιλο της Λίγκα 2 του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 της Αρμενίας και με τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης. Αντίθετα, η Αρμενία έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» για την πρωτιά, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη σερί της ήττα που την κράτησε στους τρεις πόντους και μάλιστα στο τρίτο της παιχνίδι στον όμιλο.

Στο συγκεκριμένο ματς η Ουκρανία ήταν γηπεδούχος, ωστόσο η αναμέτρηση δεν διεξήχθη φυσικά στη χώρα λόγω της ρωσικής εισβολής. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λοτζ «Βουαντίσουαφ Κρουλ», γνωστό και ως Δημοτικό Στάδιο ΛΚΣ, στο Λοτζ της Πολωνίας.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, η Ουκρανία άνοιξε το σκορ στο 61’ με τον Μαλινόφσκι. Η Αρμενία προσπάθησε εν συνεχεία να απαντήσει, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και στο 77’ ήρθε και το 2-0 των «κυανοκίτρινων» με τον Καραβάγιεφ. Το 3-0 έγραψε τελικά στο 84’ ο Μικολένκο, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

ΛΙΓΚΑ 2

ΓΚΡΟΥΠ 1

Τα αποτελέσματα
4/6: Αρμενία – Έιρε 1-0
8/6: Σκωτία – Αρμενία 2-0, Έιρε – Ουκρανία 0-1
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (11/6): Ουκρανία – Αρμενία 2-0, Έιρε – Σκωτία (19.00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι επόμενοι αγώνες
14/6: Αρμενία – Σκωτία, Ουκρανία - Έιρε
21/9: Σκωτία – Ουκρανία
24/9: Αρμενία – Ουκρανία, Σκωτία - Έιρε
27/9: Έιρε – Αρμενία, Ουκρανία – Σκωτία