Μπάλντοκ: «Με λένε Γιώργο»! (vid)

Οι πρώτες λέξεις του Τζορτζ Μπάλντοκ στα ελληνικά, ο ενθουσιασμός για την Εθνική, η υπόσχεσή του και η... ανησυχία της Σέφιλντ για Ολυμπιακό.

Μπάλντοκ: «Με λένε Γιώργο»! (vid)

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ είπε τις πρώτες λέξεις του στα ελληνικά σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΕΠΟ μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Κύπρου, υποσχέθηκε ότι θα ξέρει περισσότερα κάθε μέρα και ότι θα κάνει μαθήματα ελληνικών με δάσκαλο μόλις γυρίσει στην Αγγλία.

Ο διεθνής μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν και πάλι πολύ καλός παίζοντας βασικός με το εθνόσημο, ενώ δήλωσε ότι «νιώθω υπέροχα που έπαιξα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κοινό ήταν ενθουσιώδες. Σίγουρα οι καλές ομάδες βασίζονται κυρίως στην άμυνα, αλλά όλη η ομάδα αμύνεται σωστά και δεν δεχόμαστε γκολ ενώ προφανώς έχουμε και πολύ καλό τερματοφύλακα. Είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε αυτές τις τρεις νίκες, τώρα πάμε για την τέταρτη απέναντι στο Κόσοβο».

Για τον Μπάλντοκ να προσθέσουμε ότι υπάρχουν ρεπορτάζ στην Αγγλία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, αλλά ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάποια πρόταση. Με σχόλια του στιλ «ο Ολυμπιακός θέλει και άλλους μπακ από την Αγγλία όπως τον Άβιλα της Χάντερσφιλντ ή τον Κόουτο της Σίτι, συνεπώς δεν είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει τον Μπάλντοκ και η Σέφιλντ θα κρατήσει τον βασικό εξαιρετικό παίκτη της στο δεξί άκρο της άμυνας».