Παπαγιαννόπουλος: Άφησε τις διακοπές στην Ελλάδα και τη σύντροφό του για το Σουηδία - Σερβία

Ο ελληνικής καταγωγής Σουηδός ποδοσφαιριστής Σωτήρης Παπαγιανόπουλος άφησε την σύντροφό του του και τις διακοπές του στη χώρα μας για να ενσωματωθεί εκτάκτως στην αποστολή της Σουηδίας για το αποψινό (21.45) ματς με τη Σερβία στο Nations League.

Παπαγιαννόπουλος: Άφησε τις διακοπές στην Ελλάδα και τη σύντροφό του για το Σουηδία - Σερβία

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Σουηδίας κλήθηκε εκτάκτως ο ελληνικής καταγωγής Σωτήρης Παπαγιανόπουλος, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή των σκανδιναβών για το αποψινό (9/6, 21.45) παιχνίδι με αντίπαλο την Σερβία στο Nations League.

Πριν το ματς ο ομοσπονδιακός προπονητής του συγκροτήματος Γιάνε Άντερσον είδε πέντε αμυντικούς να τίθενται νοκ-άουτ. Ο λόγος για τους Φίλιπ Ελάντερ, Βίκτορ Λίντελοφ, Γιόακιμ Νίλσον, Καρλ Στάρφελτ και Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Έτσι, στράφηκε στη λύση του Σωτήρη Παπαγιανόπουλο, ο οποίος γεννήθηκε στην Στοκχόλμη και αγωνίζεται στην ΑΙΚ, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αμυντικός ενημερώθηκε για την κλήση του την στιγμή που βρισκόταν στη χώρα μας, ωστόσο άφησε τόσο τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο και τη σύντροφό του για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Σουηδίας.

«Το κορίτσι δεν χάρηκε που απάντησα, αλλά όταν σε καλούν από την εθνική ομάδα, πρέπει να πεις ναι», είπε για το σχετικό θέμα ο 31χρονος στόπερ.