Ο «νέος Τσεχ» Βατσλίκ και τα εγκώμια για Τσούμπερ

Ύμνοι από τους Τσέχους για τον Τόμας Βατσλίκ και δηλώσεις από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για τον Στίβεν Τσούμπερ, αντίπαλό του στο αποψινό (21.45) Τσεχία-Ελβετία για Nations League

Ο «νέος Τσεχ» Βατσλίκ και τα εγκώμια για Τσούμπερ

Η Τσεχία υποδέχεται απόψε (2/6-21.45) στην «Έντεν Αρίνα» της Πράγας την Ελβετία στην πρεμιέρα του ομίλου (με Πορτογαλία και Ισπανία μαζί) του Nations League και ο Τόμας Βατσλίκ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται ως ο διάδοχος του Πετρ Τσεχ στην εστία της Εθνικής, καθώς σήμερα συμπληρώνει 50 συμμετοχές και είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση και παρουσία μετά τον τεράστιο σε αξία προκάτοχό του με την μεγάλη καριέρα στην Premier League.

Ο Βατσλίκ μίλησε για το παιχνίδι ως γνώστης της Ελβετίας καθώς είχε παίξει για χρόνια με τη φανέλα της Βασιλείας κατακτώντας τίτλους και όπως είπε γνωρίζει πολύ καλά σχεδόν τους μισούς παίκτες από αυτούς που θα αντιμετωπίσει. Χαρακτήρισε πιο επικίνδυνο τον Εμπολό, ενώ μίλησε με θερμά λόγια και για τον Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει φέτος στη Super League. Με σημαντικές αναφορές βέβαια από τους Τσέχους και για το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.