Μαντσίνι: «Με τον αυριανό αγώνα τελειώνει ένας κύκλος»

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε πως μετά το ματς με την Αργεντινή για το «Finalissima», ξεκινάει μια νέα εποχή για την εθνική Ιταλίας όπου θα στηριχτούν αρκετοί νεαροί παίκτες. 

Μαντσίνι: «Με τον αυριανό αγώνα τελειώνει ένας κύκλος»

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας θα αποτελέσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το ματς με την Αργεντινή για το «Finalissima».

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει, αφού όπως υποστήριξε ο Ιταλός προπονητής πλέον θα στηριχτούν αρκετοί νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το μέλλον της «σκουάντρα ατζούρα».

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε:

«Με τον αυριανό αγώνα τελειώνει ένας κύκλος. Δεν σημαίνει ότι θα φύγουν 15-20 παίκτες, αλλά από την Τετάρτη θα συμπεριλάβουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το μέλλον», είπε αρχικά


Ενώ συνέχισε: «Προσπαθούμε να δουλέψουμε για το μέλλον, να βελτιωθούμε. Το αν οι σύλλογοι χρησιμοποιούν τους νέους τους ή όχι, αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Θα προσπαθήσουμε να υποστηρίξουμε περισσότερο τους νεότερους παίκτες και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, αλλά δεν μπορούμε να παρακαλάμε κανέναν αν δεν θέλει να το κάνει».

«Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα EURO ανεξάρτητα από τις πολλές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν», κατέληξε ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας.