Μπάλντοκ: «Αγαπώ την Ελλάδα» (vid)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και τόνισε πως είναι επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο να εκπροσωπεί τη χώρα του.

Μπάλντοκ: «Αγαπώ την Ελλάδα» (vid)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη σημερινή (30/5) προπόνηση και τόνισε πως αγαπάει τη χώρα μας.

«Μου συμπεριφέρονται ευγενικά και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ ύστερα από τόση αναμονή και τόσο καιρό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένειά μου η παρουσία μου στην Εθνική. Όσοι ξέρουν γνωρίζουν πόσο δύσκολο ήταν με τη γραφειοκρατία, τον Covid-19 και το Brexit», είπε αρχικά ο Μπάλντοκ και συνέχισε:

«Η γιαγιά μου ήταν 100% Ελληνίδα και έχουμε συγγενείς εδώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Αγαπώ τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο δεξιός μπακ της Εθνικής μας ομάδας.

«Επιπλέον κίνητρο τιμή για μένα να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Πολύ περήφανη στιγμή. Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Βόρειας Ιρλανδίας. Τους έχω αντιμετωπίσει σχεδόν όλους και εάν ο προπονητής μου ζητήσει τη γνώμη μου ή πληροφορίες - εάν και είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζει - ευχαρίστως να τους τις δώσω. Είδα το «King Otto». Μου έδωσε κίνητρο. Μπορεί να σημαίνει κάτι το γεγονός ότι το είδα ερχόμενος εδώ», κατέληξε ο διεθνής μπακ της Εθνικής μας ομάδας.