Ολυμπιακός: Δεν ξεχνούν τον Βατσλίκ οι Ελβετοί

Ο Τόμας Βατσλίκ ετοιμάζεται για μεγάλα ματς κόντρα σε Ισπανία και Πορτογαλία, αλλά ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού απασχολεί και τους Ελβετούς για διπλό λόγο. 

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνούν τον Βατσλίκ οι Ελβετοί

Ο Τόμας Βατσλίκ κάνει ολιγοήμερες διακοπές μετά το τέλος της σεζόν και τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην Εθνική Τσεχίας για τους αγώνες του Ιουνίου στο πλαίσιο του Nations League. Ανάμεσά τους μεγάλα παιχνίδια με την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Ο Βατσλίκ θα αντιμετωπίσει ξανά αστέρια του ισπανικού πρωταθλήματος τα οποία γνωρίζει πολύ καλά από την πολυετή παρουσία του στην Σεβίλλη πριν από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Αλλά θα παίξει κόντρα σε παλιούς συμπαίκτες και αντίπαλους και εναντίον της Ελβετίας, παιχνίδι το οποίο είναι στο πρόγραμμα της Τσεχίας στις αρχές Ιουνίου για τη διοργάνωση.

Στην Ελβετία, όμως, αναφέρονται στον έμπειρο τερματοφύλακα αυτές τις μέρες και για άλλο λόγο. Η προηγούμενη ομάδα του, πριν από την Σεβίλλη, ήταν η Βασιλεία με την οποία είχε κατακτήσει τίτλους. Όχι όμως την τελευταία του σεζόν εκεί, τότε που η Βασιλεία είχε τερματίσει δεύτερη με μεγάλη διαφορά από την πρωταθλήτρια Γιούνγκ Μπόις έχοντας όμως την καλύτερη άμυνα της λίγκας και πρωταγωνιστή τον Βατσλίκ.

Αυτό επαναλήφθηκε φέτος, καθώς η Βασιλεία έμεινε δεύτερη πολύ πίσω από την πρωταθλήτρια Ζυρίχη, αλλά με διαφορά έχοντας πάλι την καλύτερη άμυνα! Και με εκ των πρωταγωνιστών της τον διεθνή Αυστριακό γκολκίπερ Χάιντς Λίντνερ που την τελευταία διετία είναι βασικός στην ελβετική ομάδα.