Ολυμπιακός: Μόνο ο Αγκιμπού διεθνής στη Γουινέα

Από τους τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού στη Γουινέα κλήθηκε μόνο ο Αγκιμπού Καμαρά. Εκτός ο Μαντί ξανά, αλλά και ο Κανέ

Ολυμπιακός: Μόνο ο Αγκιμπού διεθνής στη Γουινέα

Η Γουινέα θα παίξει στις αρχές Ιουνίου με την Αίγυπτο στο Κάιρο και το Μαλάουι εντός έδρας για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας Καμπά Ντιαβαρά να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία οριστικά δεν θα είναι εκτός από τον Μαντί Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ. Κλήθηκε δηλαδή μόνον ο Αγκιμπού από τους διεθνείς του Ολυμπιακού.

Για τον Μαντί πρόσφατα ο Ντιαβαρά είπε ότι ο αποκλεισμός του οφείλεται σε λόγους... τακτικής, αλλά προφανώς ισχύει ακόμα η δυσαρέσκεια της ομοσπονδίας της χώρας από τότε που ο μέσος του Ολυμπιακού δεν είχε αποδεχτεί μία πρόσκληση επειδή ήταν τραυματίας. Και παρά τα όσα έχει δημοσίως δηλώσει στη συνέχεια σχετικά με την αγάπη και την αφοσίωσή του στη χώρα του και στην Εθνική.

Ο Κανέ προφανώς αποκλείστηκε επειδή δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό πολλά ματς, ενώ ήταν πάντα μέσα στις κλήσεις όταν ήταν παίκτης της Νέφτσι και μόνιμα βασικός. Έτσι μένει ο Αγκιμπού που θα υποστεί την ταλαιπωρία αυτών των αγώνων και θα πάρει εξτρά άδεια στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Η αποστολή της Γουινέας:

Goalkeepers: Moussa Camara (Horoya AC), Bangaly Sylla (Saint-Etienne, France), Ibrahima Koné (Hibernians, Scotland)

Defenders: Issiaga Sylla (Toulouse, France), Antoine Conte (Universitatea Craivoa, Romania), Julien Jeanvier (Kasimpasa, Turkey), Mohamed Ali Camara (Youngs Boys, Switzerland), Saidou Sow (Saint-Etienne, France), Mouktar Diakhaby ( Valencia, Spain), Sekou Oumar Sylla (SC Cambuur, Netherlands).

Midfielders: Amadou Diawara (AS Roma, Italy), Naby Keita (Liverpool, England), Mory Konaté (Saint Trond, Belgium), Ibrahima Cissé (Seraing FC, Belgium), Moriba Kourouma (Valencia, Spain), Seydouba Cissé (Leganes, Spain), Aguibou Camara (Olympiakos, Greece)

Forwards: Alkhaly Momo Cissé (Wisła Kraków, Poland), Morgan Guilavogui (Paris FC, France), Thierno Barry (Tenerife, Spain), Serhou Guirassy (Rennes, France), Mohamed Bayo (Clermont France), Bafodé Dansoko (KMSK Deinze, Belgium).