Η Αίγυπτος ζήτησε να επαναληφθεί το ματς με τη Σενεγάλη

Η Αίγυπτος έχει ζητήσει να επαναληφθεί το παιχνίδι με τη Σενεγάλη, ενώ έχουν και πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Η Αίγυπτος ζήτησε να επαναληφθεί το ματς με τη Σενεγάλη

Η Σενεγάλη απέκλεισε την Αίγυπτο και πήρε την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά αυτό το ματς έχει και τρίτο ημίχρονο. Η ομοσπονδία της Αιγύπτου θεωρεί ότι το ματς πρέπει να επαναληφθεί.

Συγκεκριμένα οι «Φαραώ» έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και θεωρούν πως τα δεκάδες λέιζερ που σημάδευαν τους ποδοσφαιριστές τους τη στιγμή που εκτελούσαν πέναλτι τους "τύφλωναν". Αυτό έπαιξε ρόλο για να αστοχήσουν οι παίκτες της Αιγύπτου με αποτέλεσμα να χάσουν την πρόκριση για το Κατάρ.

«Είμαι καθ' οδόν για το Κατάρ για να παρακολουθήσω το συνέδριο της FIFA το απόγευμα της Πέμπτης. Ζητήσαμε να συναντήσουμε τον Πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, καθώς και τον Πατρίς Μοτσέπε, Πρόεδρο της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ζητήσαμε να επαναληφθεί ο αγώνας γιατί διεξήχθη σε περίεργη ατμόσφαιρα και αν είχαμε χάσει υπό κανονικές συνθήκες, θα δίναμε συγχαρητήρια στη Σενεγάλη. Θα παρουσιάσουμε τι συνέβη στην πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας και θα περιμένουμε απάντηση. Είναι πολλά που συνέβησαν μαζί στο ματς», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αιγύπτου, Γκαμάλ Αλάμ.