Φόντε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει και στο EURO 2024»

Ο 38χρονος στόπερ Ζοσέ Φόντε εμφανίστηκε σίγουρος για την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο EURO 2024, όταν θα είναι 39 ετών.

Φόντε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει και στο EURO 2024»

Σίγουρη θεωρεί ο Ζοσέ Φόντε την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας διανύει ήδη το 37ο έτος της ηλικίας του.

«Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρος στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε. Αυτός είναι ο μοναδικός που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Αν έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να κερδίζει και να αποδίδει στο κορυφαίο επίπεδο, θα συνεχίσει να παίζει. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, οπότε πιστεύω πως θα είναι τόσο στο Κατάρ, όσο και στο επόμενο EURO», τόνισε αρχικά ο 38χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Λιλ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Δεν έχω ξαναδεί ομάδα με τόσο ταλέντο και τόση ποιότητα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Πραγματικά πιστεύω πως το μέλλον για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας θα είναι λαμπρό. Μπορούμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις κορυφαία τρόπαια, αφού έχουμε σπουδαίους παίκτες όπως ο Ζότα, ο Φίλιξ, ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Ρούμπεν Ντίας, ο Κανσέλο και ο Νούνο Μέντες. Η αγάπη που έχει ο κόσμος για το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία είναι απίστευτη».