Μουντιάλ: «Όχι» από Εμπαπέ για να συμμετάσχει στην κλήρωση

Αρνητική ήταν η απάντηση του Κιλιάν Εμπαπέ στους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ για να συμμετάσχει στην κλήρωση της Παρασκευής (1/4) στη Ντόχα.

Μουντιάλ: «Όχι» από Εμπαπέ για να συμμετάσχει στην κλήρωση

Αρνητικά απάντησε ο Κιλιάν Εμπαπέ στην πρόταση από το Κατάρ για να πάρει μέρος στην κλήρωση της Παρασκευής (1/4) για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «L’ Equipe», ο Γάλλος επιθετικός απέρριψε την πρόσκληση υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δεν ήταν αρχηγός της εθνικής του ομάδας το 2018, όταν κατέκτησε το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας αναμένεται να στείλει ένα άλλο μέλος της αποστολής των «τρικολόρ», ενώ εκτιμάται ότι η απουσία του Εμπαπέ από τη Ντόχα πιθανότατα συνδέεται και με την προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Οι ιδιοκτήτες των Παριζιάνων από το Κατάρ επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή άσο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον σύλλογο και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.