Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Λουίς Σουάρες ξεπέρασε τον Μέσι στη λίστα των πρώτων σκόρερ

Ο Λουίς Σουάρες με το γκολ που πέτυχε στη νίκη της Ουρουγουάης επί της Χιλής (0-2) ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι ως πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Λουίς Σουάρες ξεπέρασε τον Μέσι στη λίστα των πρώτων σκόρερ

Πανευτυχής ήταν ο Λουίς Σουάρες μετά τη νίκη (0-2) της Ουρουγουάης επί της Χιλής στην 18η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Κι όχι μόνο γιατί πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, οδηγώντας την εθνική του σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και γιατί ξεπέρασε πλέον τον Λιονέλ Μέσι ως πρώτος σκόρερ των προκριματικών.

Αυτό ήταν το 29ο γκολ για τον διεθνή άσο, ωστόσο όπως σημειώνει και η «Conmebol» (σ. συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής) τα τέρματα αυτά ήρθαν σε 62 αγώνες, ήτοι δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Μέσι, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον Ισημερινό (1-1).

«Ειδική βραδιά, ιδιαίτερο παιχνίδι, ειδική φανέλα και ένα γκολ. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω σε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές για τη χώρα μου;», έγραψε ο Σουάρες στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας και μία φωτογραφία του που κρατά τη φανέλα του από τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουρουγουάη έχει εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Δείτε την ανάρτηση του Λουίς Σουάρες: