Ρονάλντο: «Για τη Β. Μακεδονία θα είναι το παιχνίδι της ζωής τους. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τη μάχη της εθνικής Πορτογαλίας στον τελικό των μπαράζ του Μουντιάλ κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, όπως και το αν αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Ρονάλντο: «Για τη Β. Μακεδονία θα είναι το παιχνίδι της ζωής τους. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε»

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον τελικό των μπαράζ του Μουντιάλ με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία.

Ίβηρες και «λιοντάρια» κοντράρονται στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο με το νικητή να εξασφαλίζει την παρουσία του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

«Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και έχουμε υψηλό κίνητρο. Για τη Βόρεια Μακεδονία θα είναι το παιχνίδι της ζωής τους, αλλά και για μας έτσι είναι. Ξέρουμε καλά τη σημασία του αγώνα και πιστεύω πως θα κερδίσουμε», είπε ο 37χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα, για το αν αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο της καριέρας του, απάντησε:

«Έχετε τη συνήθεια να μου κάνετε την ίδια ερώτηση. Αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον μου είμαι μόνο εγώ. Αν νιώθω καλά για να συνεχίσω να παίζω, θα το κάνω. Αν όχι, θα σταματήσω. Εγώ όμως θα είμαι αυτός που θα αποφασίσει».