Βόρεια Μακεδονία: Μισό εκατομμύριο ευρώ πριμ για πρόκριση στο Μουντιάλ

Μισό εκατομμύριο ευρώ προσφέρει ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι, στους διεθνείς παίκτες για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Βόρεια Μακεδονία: Μισό εκατομμύριο ευρώ πριμ για πρόκριση στο Μουντιάλ

Ένα επιπλέον κίνητρο θα έχουν οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αντιμετωπίζει την Τρίτη (29/3) την Πορτογαλία στο «Ντραγκάο» στον τελικό των πλέι-οφ της ευρωπαϊκής ζώνης και όποια ομάδα βγει νικήτρια από την αναμέτρηση θα εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την παρουσία της στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή στο Οπόρτο, αποφάσισε να προσφέρει 500.000 ευρώ στους παίκτες της εθνικής, σε περίπτωση που κερδίσουν τους Ίβηρες και η εθνική καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της να κερδίσει τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα είχε αποκλείσει στα ημιτελικά των μπαράζ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, νικώντας 1-0 και μάλιστα μέσα στο Παλέρμο.