Κεϊρόζ: «Είμαι στους δέκα καλύτερους προπονητές παγκοσμίως»

Τον εαυτό του αποθέωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αιγύπτου, Κάρλος Κεϊρόζ, τονίζοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στους 10 καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο.

Κεϊρόζ: «Είμαι στους δέκα καλύτερους προπονητές παγκοσμίως»

«Μέλι» έσταξε… για τον εαυτό του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αιγύπτου, Κάρλος Κεϊρόζ, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους δέκα καλύτερους προπονητές αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Οι «Φαραώ» μετά την ήττα τους στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής από τη Σενεγάλη αντιμετωπίζουν πλέον τα «λιοντάρια» και στα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ με έπαθλο ένα «εισιτήριο» για τα τελικά του θεσμού.

Η Αίγυπτος νίκησε 1-0 τη Σενεγάλη στο πρώτο μεταξύ τους ματς και πλέον καλείται στη ρεβάνς στο Ντακάρ να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, ώστε να βρεθεί αυτή στα γήπεδα του Κατάρ.

«Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να είμαι νευριασμένος ή στεναχωρημένος με την απόδοσή μας. Μόλις νικήσαμε την πρωταθλήτρια Αφρικής. Στο δεύτερο ματς, θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το πλεονέκτημά μας.

Έχω εμπειρία 44 χρόνων ως προπονητής και περισσότερα από 2000 παιχνίδια. Είμαι ο μόνος προπονητής που έχει οδηγήσει τέσσερις χώρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είμαι ανάμεσα στους δέκα καλύτερους προπονητές παγκοσμίως», είπε σε δηλώσεις του ο Κεϊρόζ.