Μουτίνιο: «Η Βόρεια Μακεδονία θα κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη ζωή μας δύσκολη»

Ζοάο Μουτίνιο και Μπερνάρντο Σίλβα μιλούν για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Βόρεια Μακεδονία την Τρίτη (29/3) στον τελικό των πλέι-οφ της ευρωπαϊκής ζώνης.

Μουτίνιο: «Η Βόρεια Μακεδονία θα κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη ζωή μας δύσκολη»

Η επιτυχία της Βόρειας Μακεδονίας, με την πρόκρισή της επί της Ιταλίας, έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Πορτογαλία ενόψει του μεταξύ τους αγώνα στον τελικό των πλέι-οφ του Μουντιάλ.

Ζοάο Μουτίνιο και Μπερνάρντο Σίλβα αναφέρθηκαν στη μεγάλη μάχη που θα δώσουν οι Ίβηρες για να πάρουν αυτοί το «εισιτήριο» για τα τελικά της διοργάνωσης και ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν και αυτοί θύμα έκπληξης.

«Δεν θα πω ψέματα: όλοι περιμέναμε ότι θα ήταν η Ιταλία. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό στις μέρες μας, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε αυτό το επίπεδο, ανεξάρτητα από ονόματα, αριθμούς ή στατιστικά. Η Βόρεια Μακεδονία έχει έναν εξαιρετικό πυρήνα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη ζωή μας δύσκολη την Τρίτη», είπε ο Ζοάο Μουτίνιο.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα τόνισε με τη σειρά του:

«Η Βόρεια Μακεδονία κέρδισε τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως φιλοξενούμενη, δύο από αυτούς εναντίον κολοσσών όπως η Γερμανία και η Ιταλία, κι αυτό λέει πολλά. Είναι μια επιθετική ομάδα, θα μας πιέσουν και θα έρθουν με πολλή αυτοπεποίθηση.

Αλλά η πίεση πάνω μας υπήρχε πάντα γιατί δεν είναι ο αντίπαλος, είναι να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε στο Κατάρ και δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας.

Η ομάδα μας είναι γεμάτη από έμπειρους παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν καθοριστικούς αγώνες για τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργούν αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι να πάμε στο Κατάρ».