Αγγλία - Ελβετία 2-1: «Καθάρισαν» Σο και Κέιν (highlights)

Η Ελβετία έβαλε δύσκολα στους Άγγλους, οι οποίοι πήραν εν τέλει το θετικό αποτέλεσμα (2-1) χάρις τα γκολ των Λουκ Σο (45+1’) και Χάρι Κέιν (78’).

Αγγλία - Ελβετία 2-1: «Καθάρισαν» Σο και Κέιν (highlights)

Σε ένα φιλικό με αρκετό ενδιαφέρον, καθώς αναμετρούνταν δύο ομάδες με αρκετά καλές πορείες στο περασμένο Μουντιάλ, η Αγγλία πήρε το αποτέλεσμα (2-1) όμως οι Ελβετοί έκλεψαν τις εντυπώσεις, ξεκαθαρίζοντας πως όποιος τους υποτιμήσει στο Κατάρ θα υποστεί ζημιά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση, περνώντας μάλιστα και μπροστά στο σκορ με 0-1 όταν στο 22’ ο Εμπολό με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Πίνκφορντ και… πάγωσε το «Γουέμπλεϊ».

Λίγο πριν τις καθυστερήσεις ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν, καθώς στο 45+1’ ο Φράι θα υποπέσει σε λάθος στα αριστερά, η μπάλα θα μεταφερθεί στην απέναντι πλευρά και εκεί ο Λουκ Σο με ένα σουτ-βολίδα θα γράψει το 1-1 πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό, η Αγγλία πάσχιζε να βρει ένα γκολ για να προσπεράσει, το οποίο εν τέλει ήρθε δια… χειρός Τσούμπερ. Ο άσος της ΑΕΚ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη συγκεκριμένη φάση, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του μετά από κεφαλιά του Γκουέχι και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Κέιν στο 78’.