Τίτε: «Ο Νεϊμάρ έχει ήδη συνηθίσει να παίζει υπό πίεση»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Νεϊμάρ ενόψει του αγώνα με τη Χιλή στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Τίτε: «Ο Νεϊμάρ έχει ήδη συνηθίσει να παίζει υπό πίεση»

«Ασπίδα» προστασίας στον Νεϊμάρ ύψωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με τη Χιλή τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/3, 01.30) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της λατινικής Αμερικής.

Ο διεθνής άσος έχει δεχτεί σκληρή κριτική και την φετινή αγωνιστική περίοδο για τις εμφανίσεις του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ, παράλληλα, δεν σταματούν οι φήμες που τον θέλουν ακόμα και να αποχωρεί από τους Παριζιάνους κατά την διάρκεια της προσεχούς καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της «σελεσάο» και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στη Χιλή, ενώ σημειώνεται ότι η Βραζιλία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα τελικά του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

«Έχουμε μια γενική ανησυχία, αλλά υπάρχουν πράγματα που είναι πολύ οικεία, μέσα στα αποδυτήρια. Η πραγματικότητα σ’ έναν σύλλογο και στην εθνική ομάδα, είναι διαφορετική. Αρκετοί παίκτες, αντιμετώπισαν δυσκολίες στους συλλόγους τους και άλλοι έρχονται με αυτοπεποίθηση. Ο Νεϊμάρ έχει ήδη συνηθίσει να παίζει υπό πίεση», είπε ο Τίτε.