Έρικσεν: «Δεν θα είχα επιστρέψει, αν δεν ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να μου συμβεί κάτι κακό»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην εθνική Δανίας για τα φιλικά παιχνίδια με Ολλανδία και Σερβία, εννέα μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στα τελικά του Euro 2020.

Έρικσεν: «Δεν θα είχα επιστρέψει, αν δεν ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να μου συμβεί κάτι κακό»

Πανευτυχής για την επιστροφή του στην εθνική Δανίας εμφανίσεις σε δηλώσεις του ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο διεθνής άσος, αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κόντρα στην Ολλανδία το Σάββατο (26/3) στο Άμστερνταμ και τη Σερβία την Τρίτη (29/3) στην Κοπεγχάγη.

Έτσι, μετρά πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με το εθνόσημο, εννέα μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη κατά την διάρκεια της τελικής φάσης του Euro 2020, στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Πέρασε ο καιρός, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ήμουν τυχερός με τους γιατρούς και τη διάγνωση.

Όλα είναι καλά για να επιστρέψω στο παιχνίδι και αυτό με παρακινεί ακόμη περισσότερο να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή. Δεν θα μπορούσα να είχα έρθει εδώ αν δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω χωρίς να μου συμβεί τίποτα κακό», τόνισε ο 30χρονος άσος, ο οποίος έχει ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής την φετινή αγωνιστική περίοδο στην Μπρέντφορντ.