Αργεντινή: Θέλουν να πάρουν την… καρδιά του Μαραντόνα στο Κατάρ για το Μουντιάλ

Να συνοδεύει η… καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα την εθνική ομάδα της Αργεντινής στο Κατάρ για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρότειναν στη χώρα της λατινικής Αμερικής.

Αργεντινή: Θέλουν να πάρουν την… καρδιά του Μαραντόνα στο Κατάρ για το Μουντιάλ

Μία μακάβρια ιδέα είχε η διαφημιστική εταιρεία «Bombay» και η εταιρεία επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγής περιεχομένου, «SDO», ενόψει της προσπάθειας που θα καταβάλει η εθνική ομάδα της Αργεντινής στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας έχει ήδη κερδίσει την παρουσία του στα τελικά της διοργάνωσης και αυτό που προτάθηκε είναι η αποστολή της εθνικής να μεταβεί στο Κατάρ μαζί με την… καρδιά του θρύλου της χώρας, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Ως γνωστόν, ο θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας θάφτηκε χωρίς την καρδιά του προκειμένου να μην βεβηλωθεί το πτώμα του, ενώ υπενθυμίζεται ότι μία ομάδα οπαδών της Χιμνάσια Λα Πλάτα σχεδίαζε να την κλέψει.

«Θέλουμε να εκπληρώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι θα ήταν η επιθυμία του, θέλουμε η καρδιά του Μαραντόνα να ταξιδέψει με την εθνική ομάδα στο Κατάρ. Μακάρι να συνοδεύσει την ομάδα, να ταξιδέψει μαζί τους, να είναι σε ένα δωμάτιο, στο λεωφορείο, στο γήπεδο, και εάν ο Θεός και ο Ντιέγκο ήθελαν, επτά παιχνίδια μετά, δίπλα στον πολυαναμενόμενο Κύπελλο. Είναι το όνειρό μας και θέλουμε να είναι όνειρο όλων από εδώ και πέρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα πρακτορεία.

Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής του πρακτορείου «Bomday», Λούκας Μεντάστι, σημείωσε:

«Μπορείτε να φανταστείτε την καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας και...μπροστά στις συζητήσεις πριν από τους αγώνες; Ίσως είναι ένα όνειρο, αλλά θέλουμε να γίνει πραγματικότητα».