Γαλλία: Πρόβλημα στις σχέσεις Εμπαπέ και Ομοσπονδίας

Δυσαρέσκεια στην γαλλική ομοσπονδία ύστερα από απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να μην παρουσιαστεί σε εκδήλωση χορηγών των «τρικολόρ». 

Γαλλία: Πρόβλημα στις σχέσεις Εμπαπέ και Ομοσπονδίας

Και ξαφνικά, προέκυψε θέμα με τον Κιλιάν Εμπαπέ και την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γαλλίας, καθώς ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν παρουσιάστηκε σε εκδήλωση χορηγού των «τρικολόρ».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Νοέλ Λε Γκραέ, τόνισε πως θα κάνει μία συγκεκριμένη συζήτηση με τον 23χρονο σούπερ σταρ για να του «υπενθυμίσω τις συμβατικές υποχρεώσεις του» μετά την απόφασή του να μην παραστεί στην εκδήλωση που είχε ετοιμάσει το τμήμα μάρκετινγκ της ομοσπονδίας, ενώ ο επιθετικός της Παρί είχε ήδη ενταχθεί στο καμπ της Εθνικής.

«Του είπα να κατέβει και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις με τους χορηγούς», τόνισε ο Λε Γκραέ την Τετάρτη (23/3), συμπληρώνοντας πως «κάποια στιγμή ήταν έτοιμος να το κάνει. Μετά είπε: Όχι, δεν θα κατέβω. Τι θέλετε να κάνετε;».

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί ο Εμπαπέ αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στη φωτογράφιση των χορηγών της ομοσπονδίας ή ποιοι ήταν οι συγκεκριμένοι χορηγοί. «Θα υπάρξει μια επιστολή από τους δικηγόρους που θα σταλεί σε αυτόν και στον δικηγόρο του», τόνισε ο Λε Γκραέ. «Θα δούμε σημείο προς σημείο ποιο είναι το πρόβλημα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα και να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους, τόσο τους χορηγούς όσο και τους παίκτες».