«Bild»: Ο Κλοπ θέλει τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας!

Η έγκυρη γερμανική εφημερίδα «Bild» ισχυρίζεται πως ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί να αφήσει τον πάγκο της Λίβερπουλ για αυτόν της εθνικής Αγγλίας.

«Bild»: Ο Κλοπ θέλει τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμφίβολα πιστώνεται την αναγέννηση της Λίβερπουλ, καθώς με αυτόν στο προπονητικό τιμόνι η ιστορική ομάδα κατέκτησε ξανά στην κορυφή της Premier League, όπως και το Champions League. Εύλογα, λοιπόν, οι συζητήσεις και τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια από τις πιο γνωστές και έγκυρες ευρωπαϊκές εφημερίδες, ο 54χρονος τεχνικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον πάγκο των «κόκκινων», αντίθετα προτιμά πλέον τον ρόλο του τεχνικού ηγέτη της εθνικής Αγγλίας. Ο λόγος για τη γερμανική «Bild», η οποία μάλιστα δίνει και συγκεκριμένη εξήγηση για τη συγκεκριμένη επιθυμία του Κλοπ.

Ειδικότερα, το γερμανικό Μέσο τονίζει πως ο προπονητής της Λίβερπουλ θέλει μεν να συνεχίσει να εργάζεται στο υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο θα προτιμούσε ένα πόστο με λιγότερη πίεση και φόρτο εργασίας σε σχέση με την τεχνική ηγεσία των «Reds».

Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, γίνεται λόγος για τον μεγάλο «έρωτα» του Κλοπ που δεν είναι άλλος από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας. Ο Γερμανός κόουτς δουλεύει ήδη εδώ επτά χρόνια στο νησί και -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα ήθελε να οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» στην κατάκτηση ενός τροπαίου.