Από το Μαρακές στο Κάιρο ο Σισέ με όνειρο το Κατάρ

Ο Παπέ Σισέ συμμετέχει στην τελική προετοιμασία της Σενεγάλης για το πρώτο μπαράζ με την Αίγυπτο (25/3) για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Από το Μαρακές στο Κάιρο ο Σισέ με όνειρο το Κατάρ

Στην προετοιμασία της Σενεγάλης για τον πρώτο αγώνα μπαράζ εναντίον της Αιγύπτου στο Κάιρο (25/3) συμμετέχει ο Παπέ Σισέ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ματς του Ολυμπιακού στα Γιάννινα.

Η αποστολή της Σενεγάλης προετοιμάστηκε στο Μαρόκο (Μαρακές) από την περασμένη Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη (23/3) ταξίδεψε για την πρωτεύουσα της Αιγύπτου όπου θα κάνει τις τελευταίες προπονήσεις πριν από την πρώτη μάχη με την ομάδα του Μο Σαλάχ. Με τον επαναληπτικό στο Ντακάρ (29/3) και την παρέα του άσου του Ολυμπιακού να φιλοδοξεί ότι θα καταφέρει και πάλι (με μπροστάρη τον Σαντιό Μανέ) να υποτάξει την Αίγυπτο, όπως έκανε στον πρόσφατο τελικό του Κόπα Άφρικα με την κατάκτηση του τροπαίου στα πέναλτι.

Κεντρικό δίδυμο στόπερ για την Σενεγάλη αναμένεται να είναι ξανά ο Κουλιμπαλί της Νάπολι και ο Ντιαλό της Παρί, με τον Σισέ να αποτελεί εναλλακτική επιλογή και να γυμνάζεται προσεκτικά ώστε να είναι πανέτοιμος εάν χρειαστεί να βοηθήσει για το όνειρο της πρόκρισης στο Κατάρ.