Ο Ζοσέ Σα στην εθνική Πορτογαλίας για τα μπαράζ του Μουντιάλ

Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και πλέον της Γουλβς, Ζοσέ Σα, κλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ζοσέ Σα στην εθνική Πορτογαλίας για τα μπαράζ του Μουντιάλ

Στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας κλήθηκε ο Ζοσέ Σα για τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Ίβηρες αντιμετωπίζουν την προσεχή Πέμπτη (24/3) την Τουρκία στο «Ντραγκάο» και σε περίπτωση νίκης τους, εν συνεχεία θα αναμετρηθούν στον τελικό των μπαράζ με το νικητή του ζευγαριού Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στην εθνική Πορτογαλίας ο Άντονι Λόπες της Λιόν βρέθηκε θετικός στην πανδημία του κορονοϊού με αποτέλεσμα να αποκλειστεί. Έτσι, ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ιβήρων, Φερνάντο Σάντος, κάλεσε τον άλλοτε γκολκίπερ του Ολυμπιακού και πλέον της Γουλβς για να καλύψει το κενό.

Ο Σα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στους «λύκους» και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στις 30 συμμετοχές που έχει την τρέχουσα περίοδο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 11 παιχνίδια.

Σημειώνεται επίσης πως από την εθνική Πορτογαλίας απουσιάζει και ο κεντρικός αμυντικός Πέπε, που επίσης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και ο Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.