Υποψήφιος ο Κούμαν για την εθνική Ολλανδίας

Το όνομα του Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται στη λίστα της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ολλανδίας, για να διαδεχτεί τον Λουϊς Φαν Χάαλ μετά το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Υποψήφιος ο Κούμαν για την εθνική Ολλανδίας

Σε διαπραγματεύσεις με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν για να επιστρέψει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ο 58χρονος τεχνικός αποχώρησε από τους «οράνιε» το 2020 για να αναλάβει τα «ηνία» της Μπαρτσελόνα, ωστόσο η πορεία τους στους «μπλαουγκράνα» δεν στέφθηκε από επιτυχία, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν τον περασμένο Οκτώβρη από τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Δημοσίευμα της ολλανδικής «NOS» υποστηρίζει ότι ο Κούμαν βρίσκεται στη λίστα της Ομοσπονδίας για να διαδεχτεί τον Λουίς Φαν Χάαλ μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

Παράλληλα, ένα τέτοιο ενδεχόμενο βρίσκει σύμφωνους και τους περισσότερους διεθνείς παίκτες του συγκροτήματος, εκ των οποίων και τον στόπερ της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάϊκ.

«Οι παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργασθούν ξανά μαζί του. Πέρασα φανταστικά με τον Ρόναλντ στην εθνική. Εάν είναι ήδη σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι πολύ καλός υποψήφιος και θα είναι στην κορυφή του καταλόγου», σημείωσε σχετικά ο άσος των «κόκκινων».