Σίμος: «Πίστη, δίψα για διάκριση και ομαδικό πνεύμα…»

Για τους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία, μίλησε ο προπονητής της εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Γιώργος Σίμος.  

Σίμος: «Πίστη, δίψα για διάκριση και ομαδικό πνεύμα…»

Για τους επερχόμενους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σίμος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι συγκεντρωνόμαστε ξανά ύστερα από τόσους μήνες, αφού η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί ως ομάδα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τους κρίσιμους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στην Τρίπολη.

Στο μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας θέλουμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εξελίξουμε τα καλά στοιχεία που διαθέτουμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους.

Η πίστη στις ικανότητές μας, η δίψα για διάκριση και κυρίως το ομαδικό πνεύμα θα αποτελέσουν οδηγό μας και για τους δύο αυτούς αγώνες».