Καμερούν: Στις κλήσεις του Σονγκ και ο Κούντε του Ολυμπιακού

Ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε μεταξύ άλλων στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Καμερούν από το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Ρίγκομπερ Σονγκ, για τα παιχνίδια με Αλγερία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη λίστα ο Ντεβί Επασί του ΟΦΗ, αλλά και ο Κέβιν Σονί του Αστέρα Τρίπολης.

Καμερούν: Στις κλήσεις του Σονγκ και ο Κούντε του Ολυμπιακού

Ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού εξασφάλισε μία θέση στις αρχικές επιλογές του νέου ομοσπονδιακού προπονητή του Καμερούν, Ρίγκομπερ Σονγκ, για τις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Αλγερία στις 25 και 29 Μαρτίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής και ο άσος του Ολυμπιακού, που πήρε μέρος και στην τελική φάση του πρόσφατου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής του.

Παρόλα αυτά όμως, δεν είναι και ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στην σχετική λίστα και αγωνίζεται σε σύλλογο της Super League. Παράλληλα, στις αρχικές κλήσεις του Σονγκ συμπεριλήφθηκε επίσης τόσο ο Ντεβί Επασί του ΟΦΗ, όσο και ο Κέβιν Σονί του Αστέρα Τρίπολης.