Τέλος ο Μχιταριάν από την εθνική Αρμενίας

Ο Χένρικ Μχιταριάν ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Αρμενίας.

Τέλος ο Μχιταριάν από την εθνική Αρμενίας

Την απόφασή του να ολοκληρώσει την πορεία του με την εθνική ομάδα της Αρμενίας γνωστοποίησε ο Χένρικ Μχιταριάν με μήνυμά του στα προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα έβαλε τέλος στην καριέρα του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, με το οποίο κατέγραψε 32 γκολ σε 95 εμφανίσεις.

«Θυμάμαι τη μέρα που πρωτοφόρεσα τη φανέλα της εθνικής ομάδας, σε ένα φιλικό με τον Παναμά, αλλά και το πρώτο μου γκολ με την Αρμενία, σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Εσθονία. Πάντα ήθελα να κερδίζω, σε κάθε βήμα της καριέρας μου, χωρίς να υπολογίζω τις δυσκολίες. Ήταν τιμή μου που έπαιξα για την Αρμενία τα τελευταία 15 χρόνια και ακόμα μεγαλύτερη τιμή μου που ήμουν αρχηγός της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια.

Μετά από 95 διεθνείς εμφανίσεις, πολλή σκληρή δουλειά, πάθος και πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της πορείας μου, αποφάσισα να αποσυρθώ από την εθνική ομάδα της Αρμενίας. Πήρα αυτή την απόφαση μετά το παιχνίδι με τη Γερμανία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Έδωσα όσα μπορούσα στην ομάδα, αλλά τα επόμενα χρόνια θα αφοσιωθώ στον σύλλογό μου. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Αρμενία και θα είμαι για πάντα ευγνώμον σε κάθε έναν που με υποστήριξε, με προπόνησε, ήταν συμπαίκτης μου και συνέβαλε στην ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Καλή τύχη στην εθνική μου ομάδα», ανέφερε στο μήνυμά του.