Γκαμπόν: Με Ομπαμεγιάνγκ κόντρα στην Γκάνα

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στις προπονήσεις της Γκαμπόν και θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για το αυριανό (14/1) παιχνίδι με αντίπαλο την Γκάνα για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Γκαμπόν: Με Ομπαμεγιάνγκ κόντρα στην Γκάνα

Με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει αύριο (14/1) η Γκαμπόν την Γκάνα, για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ απουσίαζε από το νικηφόρο παιχνίδι της εθνικής του κόντρα στις Νήσους Κομόρες (1-0) καθώς βρισκόταν σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Πλέον όμως, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

«Είχα την ευκαιρία να μπορώ ακόμα να κάνω προπόνηση στο δωμάτιό μου. Πήρα ένα ποδήλατο σταθερό, προσπαθώντας να διατηρήσω τη φόρμα μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί δεν είναι το ίδιο με τον ρυθμό αγώνα ή τη σωστή προπόνηση.

Τώρα θα παίξουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, όπως ήμασταν στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας», τόνισε σε δηλώσεις του ο Ομπαμεγιάνγκ.