Copa Africa: Για διαφθορά είχε κατηγορηθεί ο διαιτητής του Τυνησία - Μάλι

Ο Ζάνι Σικάζουε έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα με όλα όσα έκανε στο παιχνίδι της Τυνησίας με το Μάλι για το Copa Africa.

Copa Africa: Για διαφθορά είχε κατηγορηθεί ο διαιτητής του Τυνησία - Μάλι

Ο διαιτητής από τη Ζάμπια, Ζάνι Σικάζουε έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με όσα έκανε στο παιχνίδι της Τυνησίας με το Μάλι για το Copa Africa. Συγκεκριμένα αρχικά σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο 85ο λεπτό και στη συνέχεια, αφού κατάλαβε το λάθος του έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια μερικά δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο.

Όπως είναι λογικό άπαντες ασχολούνται με τον συγκεκριμένο διαιτητή και πλέον το φως της δημοσιότητας βλέπουν διάφορα περιστατικά από το παρελθόν. Ο Ζάνι Σικάζουε έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διαφθορά.

Οι καταγγελίες αφορούσαν ένα πέναλτι στα ημιτελικά του Caf Champions League. Ήταν το ματς ανάμεσα στην Εσπεράνς και την Πριμιέρο Αγκόστο, το 2018 και ένα πέναλτι που είχε καταλογίσει σε εκείνο το ματς είχε αμφισβητηθεί πολύ έντονα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για διαφθορά και να αποκλειστεί απ' όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες που είχαν σχέση με το Caf.