Copa Africa: Διακοπή της προπόνησης του Μάλι λόγω πυροβολισμών!

Η Εθνική ομάδα του Μάλι αναγκάστηκε να διακόψει την προπόνηση της Τετάρτης (12/1) πριν την πρεμιέρα της στο Copa Africa λόγω πυροβολισμών που ξέσπασαν κοντά στο προπονητικό της κέντρο ανάμεσα στην Κυβέρνηση του Καμερούν και αυτονομιστές! 

Copa Africa: Διακοπή της προπόνησης του Μάλι λόγω πυροβολισμών!

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του πρώτου της αγώνα στο Κόπα Άφρικα απέναντι στην Τυνησία, η εθνική του Μάλι έπρεπε να διακόψει την προπόνησή της αφού κοντά στο προπονητικό κέντρο σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα στις δυνάμεις της Κυβέρνησης και αυτονομιστές.

Το Λίμπε, όπως λέγεται το προπονητικό κέντρο στο δυτικό Καμερούν χρησιμοποιεί για την προετοιμασία της και η Ζάμπια ενώ ανάμεσα στα μέλη της ομάδας του Μάλι είναι τα αστέρια της Premier League, Ιβ Μπισουμά και Μούσα Τζενεπό, οι οποίοι αγωνίζονται σε Μπράιτον και Σαουθάμπτον αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Καμερούν δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και ακόμη πέντε τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς. Οι αυτονομιστές είχαν προειδοποιήσει για επιθέσεις έχοντας εκφράσει την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή αγώνων στο δυτικό τμήμα της χώρας.