Αλιού Σισέ: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Γιούργκεν Κλοπ;»

Επίθεση στον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εξαπέλυσε ο εκλέκτορας της Σενεγάλης, Αλιού ΣΙσέ, με αφορμή τον χαρακτηρισμό «μικρό τουρνουά» του Γερμανού για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αλιού Σισέ: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Γιούργκεν Κλοπ;»

Πυρ και μανία εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, όταν ενημερώθηκε ότι ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, χαρακτήρισε «μικρό τουρνουά» το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου θα πάρουν μέρος οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Σάντιο Μανέ και Νάμπι Κεϊτά, τους οποίους δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο Κλοπ στους «κόκκινους».

«Ποιος πιστεύει ότι είναι ο Κλοπ; Εγώ προπονώ τη Σενεγάλη και οι παίκτες μου παίζουν για τον Κλοπ στη Λίβερπουλ. Σέβομαι τη Λίβερπουλ αλλά όχι τον Κλοπ που υπονομεύει τα αφρικανικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Είναι εδώ που είναι σήμερα λόγω Αφρικανών ποδοσφαιριστών», είπε αρχικά ο Σισέ και συνέχισε:

«Σήμερα, έχει τα κότσια να αποκαλεί το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ένα "μικρό τουρνουά". Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχει τον ίδιο αριθμό συμμετεχόντων, 24, με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ποιος νομίζει λοιπόν ότι είναι; Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα έχει τους ίδιους σούπερ σταρ που τον βοηθούν αυτή τη στιγμή να λάμψει στη Λίβερπουλ και είναι της ίδιας ποιότητας με το Euro».