Μέσι: «Κερασάκι στην τούρτα η πρόκριση της Αργεντινής, να πετύχω τους στόχους μου και με την Παρί»

Ο Λιονέλ Μέσι με ανάρτηση του στα social media δήλωσε την ικανοποίηση του για την πρόκριση της Αργεντινής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ενώ τόνισε ότι θα επικεντρωθεί στους στόχους του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μέσι: «Κερασάκι στην τούρτα η πρόκριση της Αργεντινής, να πετύχω τους στόχους μου και με την Παρί»

Μετά την ισοπαλία Αργεντινής και Βραζιλίας (0-0) στο Σαν Χουάν, αλλά και τις απώλειες της Κολομβίας, της Χιλής και της Ουρουγουάης, η «αλμπισελέστε» προκρίθηκε και τυπικά στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Λιονέλ Μέσι την Πέμπτη (17/11) επέστρεψε στη Γαλλία για να ενσωματωθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και εξέφρασε με ανάρτησή του στα social media την ικανοποίηση για την πρόκριση της χώρας του, ενώ τόνισε ότι θα επικεντρωθεί στους στόχους του με τους Παριζιάνους:

«Μόλις προσγειώθηκα στο Παρίσι με την απέραντη χαρά που πέτυχα τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Είναι χωρίς αμφιβολία το κερασάκι στην τούρτα μιας πολύ ιδιαίτερης χρονιάς που ζήσαμε μαζί με την Αργεντινή. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλη την αγάπη που μας δίνετε. Τον Ιανουάριο θα τα ξαναπούμε.

Τώρα είναι ώρα να αλλάξουμε, γιατί επίσης, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να δουλέψω για να πετύχω τους στόχους που θέσαμε με την Παρί. Απομένει μόνο ενάμιση μήνας πριν από το 2022 και θα ήθελα να τελειώσει φέτος η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με περισσότερες καλές στιγμές που μπορούμε να πετύχουμε στη Γαλλία», ήταν το μήνυμα του Αργεντινού άσου.