Από αμαξίδιο του γκολφ είδε ο Φαν Χάαλ την προπόνηση της Ολλανδίας (vid)

Μέσα από ένα αμαξίδιο  του γκολφ παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, την προπόνηση των «οράνιε» ενόψει του αυριανού (16/11) αγώνα με την Νορβηγία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Από αμαξίδιο του γκολφ είδε ο Φαν Χάαλ την προπόνηση της Ολλανδίας (vid)

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, να παρακολουθεί μέσα από ένα αμαξίδιο την προπόνηση της εθνικής ομάδας, ενόψει του αυριανού (16/11) αγώνα με αντίπαλο τη Νορβηγία για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο εκλέκτορας των «οράνιε» είχε ένα ατύχημα χθες όταν έπεσε από το ποδήλατό του, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στον γοφό. Όπως ανέφερε το «ESPN», δεν μπορούσε καλά – καλά να περπατήσει και για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκε το συγκεκριμένο αμαξίδιο στην σημερινή προπόνηση.

Όσον αφορά δε την παρουσία του στο αυριανό παιχνίδι, ο Φαν Χάαλ αναμένεται να βρεθεί κανονικά στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά σε ένα καροτσάκι.

«Ο Λουίς θέλει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να είναι στο παιχνίδι την Τρίτη», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο εκπρόσωπος της ολλανδικής ομοσπονδίας.

Δείτε το βίντεο με τον Φαν Χάαλ στην προπόνηση της Ολλανδίας: