Εθνική Ελλάδος: Με νέα πρόσωπα τους Χατζηδιάκο, Πέλκα και Δουβίκα η 11αδα κόντρα στο Κόσοβο!

Ο Τζον Φαν' τ Σιπ παρατάσσει την Εθνική Ελλάδας με νέα πρόσωπα στο, δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, ματς κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κοσόβου. Χατζηδιάκος, Πέλκας και Δουβίκας είναι στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ισπανία.

Εθνική Ελλάδος: Με νέα πρόσωπα τους Χατζηδιάκο, Πέλκα και Δουβίκα η 11αδα κόντρα στο Κόσοβο!

Με τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Ισπανία παρατάσσει την Εθνική Ελλάδας ο Τζον Φαν' τ Σιπ στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.

Δεδομένου ότι η «γαλανόλευκη» δεν διεκδικεί, πλέον, την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ο Ολλανδοκαναδός εκλέκτορας ανακοίνωσε ενδεκάδα με τους Χατζηδιάκο, Δουβίκα και Πέλκα

Ο σχηματισμός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν αλλάζει, παραμένοντας 3-5-2, με τον Χατζηδιάκο στην τριάδα τον στόπερ και αριστερό μπακ - χαφ τον Τσιμίκα, τον Πέλκα σε θέση αντί - Μπακασέτα και τον Δουβίκα αντί του Παυλίδη στη γραμμή κρούσης.

Σε σχέση με το περασμένο ματς στο ΟΑΚΑ, εκτός αρχικού σχήματος έμεινε ο Γιαννούλης, ο (τιμωρημένος) Σιώπης και ο Παυλίδης.

Η ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Γούτας, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μασούρας, Δουβίκας.