Ο Σουηδός εκλέκτορας, Γιάνε Άντερσον, τα έβαλε με τους Ισπανούς για περιορισμό του χώρου προπόνησης!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον... εξερράγη κατά των Ισπανών παραμονή του αγώνα των δύο ομάδων (14/11) που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τον χώρο που είχε η ομάδα του για να προπονηθεί στο γήπεδο της Σεβίλλης.

Ο Σουηδός εκλέκτορας, Γιάνε Άντερσον, τα έβαλε με τους Ισπανούς για περιορισμό του χώρου προπόνησης!

Λάβρος με την στάση των Ισπανών να περιορίσουν το χώρο προπόνησης της Σουηδίας εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον, παραμονή της Κυριακάτικης (14/11),μεταξύ τους αναμέτρησης για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, που θα καθορίσει την κορυφή του 2ου ομίλου (της Εθνικής μας) και συνάμα το απευθείας «εισιτήριο» για το Μουντιάλ.

Η έκρηξη του Σουηδού εκλέκτορα ακολούθησε την απόφαση των Ιβήρων να απαγορεύσουν στους αντιπάλους τους να χρησιμοποιήσουν, στην τελευταία τους προπόνηση (γνωριμίας με τον αγωνιστικό χώρο της αναμέτρησης) ολόκληρο το τερέν του Ολυμπιακού Σταδίου της Σεβίλλης («Λα Καρτούχα»), λόγω φροντίδας του γρασιδιού.

Για αυτό μίλησε κατά την συνέντευξη Τύπου κατηγορώντας τους Ισπανούς, σε έντονο τόνο, πως δεν παίζουν δίκαια!

«Μια μέρα πριν από το παιχνίδι είναι σημαντικό να σπαταλήσουμε μια ώρα στο γήπεδο, χωρίς περιορισμούς σε ό,τι αφορά την έκταση που θα έχουμε στη διάθεσή μας. Το χορτάρι είναι σε τέλεια κατάσταση, αλλά με ενόχλησε όταν αποφασίστηκε να περιοριστεί ο χώρος που θα μπορούμε να προπονηθούμε. Το καταλαβαίνω ότι φροντίζουν το γρασίδι, ήταν τέλειο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να προπονηθούμε σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να το λες όταν δεν παίζεις δίκαια» ήταν τα λόγια του.