Πριμ 1 εκατ. ευρώ στην εθνική Σερβίας για νίκη στον «τελικό» με την Πορτογαλία

Ένα επιπλέον κίνητρο έδωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, Νέναντ Μπέικοβιτς, στους διεθνείς παίκτες για νίκη αύριο (14/11) επί της Πορτογαλίας και απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022.

Πριμ 1 εκατ. ευρώ στην εθνική Σερβίας για νίκη στον «τελικό» με την Πορτογαλία

Στη Λισσαβώνα στρέφονται αύριο (14/11, 21.45) όλα τα βλέμματα στον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ενόψει του «τελικού» ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Σερβία.

Τα δύο συγκροτήματα ισοβαθμούν στην κορυφή με 17 πόντους και η ομάδα που θα εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική του γκρουπ θα είναι κι αυτή που θα πανηγυρίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Πορτογαλία αρκείται ακόμα και με ισοπαλία, ώστε να κερδίσει στην πρώτη θέση έστω και στην ισοβαθμία με τους Σέρβους. Οι τελευταίοι όμως, βρίσκονται με την πλάτη… στον τοίχο και θέλουν μόνο νίκη για να ανατρέψουν την κατάσταση και να τερματίσουν αυτοί στην κορυφή.

Έτσι, ενόψει της προσπάθειας που θα καταβάλουν αύριο, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, Νέναντ Μπέικοβιτς, αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους διεθνείς.

Αν πάρουν το τρίποντο και την απευθείας πρόκριση στα τελικά, τότε παίκτες και επιτελείο θα μοιραστούν το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Μένει να φανεί αν οι Σέρβοι θα βγουν αύριο… διπλά κερδισμένοι στο ματς με τους Ίβηρες.