Ολυμπιακός: Ο κομβικός Μπουχαλάκης για ΑΕΚ, Φενέρ και το γκολ των Μασούρα - Ανδρούτσου

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του όπως φάνηκε στο ματς της Εθνικής με την Ισπανία και ετοιμάζεται να βοηθήσει αποφασιστικά τον Ολυμπιακό στα κρίσιμα ματς που έρχονται. Το... γκολ των Μασούρα, Ανδρούτσου. 

Ολυμπιακός: Ο κομβικός Μπουχαλάκης για ΑΕΚ, Φενέρ και το γκολ των Μασούρα - Ανδρούτσου

Ένα από τα ευχάριστα των ημερών στον Ολυμπιακό, σε ένα περιβάλλον ανησυχίας και προσπάθειας για αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποθεραπευτούν, έχει να κάνει με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο διεθνής μέσος επανήλθε σε ρυθμό υψηλής έντασης μετά τον τραυματισμό του (που εκτός των άλλων τον άφησε έξω και από το σπουδαίο ματς με την Άιντραχτ), στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ενδεχομένως θα είναι παρών και στο παιχνίδι της Κυριακής (14/11, 21:45) με το Κόσοβο, αλλά και της... επόμενης, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του τον Μπουχαλάκη, από τον οποίο περιμένει μεγάλη βοήθεια στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Φενέρ, ασχέτως εάν αποφασίσει να τον έχει βασικό. Αν και το πιθανότερο είναι ότι στο πλάνο του Πορτογάλου κάτι τέτοιο είναι πολύ σοβαρό ως ενδεχόμενο, ακόμη κι αν δεν θελήσει να παίξει με τρία χαφ (μαζί με Εμβιλά και Μαντί). Να έχει δηλαδή τον Μπουχαλάκη στο αρχικό σχήμα είτε μαζί με τον Γάλλο είτε μαζί με τον Αφρικανό.

Η απόδοση του Μπουχαλάκη κόντρα στο «τρομακτικό» κέντρο της Ισπανίας, με Ρόδρι, Κόκε, Γκάβι (και μετά Μπουσκέτς) ήταν ικανοποιητική, με πολύ τρέξιμο και ανταγωνιστικότητα. Όπως επίσης έδειξαν την καλύτερη επιθετική στιγμή της Εθνικής οι Θανάσης Ανδρούτσος και Γιώργος Μασούρας στη φάση του ακυρωθέντος γκολ. Με τον μπακ του Ολυμπιακού να κάνει την πολύ ωραία πάσα και τον Μασούρα να συνεχίζει τη φετινή έφεσή του στο σκοράρισμα «εκτελώντας» τον Σιμόν, αλλά οι έμπειροι αμυντικοί της Ισπανίας είχαν προλάβει στο τσακ να τραβηχτούν για το οφσάιντ...