Διεθνείς Ιράν: «Μας έχει ξεχάσει η Ομοσπονδία!»

Βολές κατά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας από τους διεθνείς του Ιράν, οι οποίοι κάνουν λόγο για έλλειψη στήριξης παρά τις επιτυχίες της ομάδας.

Διεθνείς Ιράν: «Μας έχει ξεχάσει η Ομοσπονδία!»

Μέσω επιστολής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διεθνείς του Ιράν βάλλουν κατά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας τους, υποστηρίζοντας ότι δεν τους στηρίζει παρά τις πρόσφατες επιτυχίες της εθνικής ομάδας.

Στη σχετική επιστολή, την οποία υπογράφουν μεταξύ άλλων και οι παίκτες της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί, οι διεθνείς του Ιράν τονίζουν:

«Οι νίκες μας έχουν γίνει φυσιολογικές (για την Ομοσπονδία) και αντί να μας στηρίξει, μας έχει ξεχάσει εντελώς. Πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα εξωφρενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα. Λυπούμαστε, γιατί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν είναι καθόλου αντάξια του ονόματος της χώρας μας».

Ως απάντηση, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του Ιράν, Χοσεΐν Χαρίφι, δήλωσε: «Η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη κι ελπίζουμε όλοι να παραμείνουν με την Ομοσπονδία σε αυτό το μονοπάτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιράν και οι αθλητικές αρχές του έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, υποστηρίζοντας ότι με τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει, η Ομοσπονδία δεν έχει πρόσβαση στα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τη FIFA.