Σίμος: «Ακόμη περισσότερος ο κόσμος στον αγώνα με την Ισλανδία»

Η εθνική ομάδα των Ελπίδων μετά τη νίκη (2-0) της επί της Λευκορωσίας, στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με την Ισλανδία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Σίμος: «Ακόμη περισσότερος ο κόσμος στον αγώνα με την Ισλανδία»

Μετά νικηφόρο (2-0) για την Εθνική Ελπίδων αγώνα με τη Λευκορωσία στην Τρίπολη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος μίλησε τόσο για αυτό, όσο και για το επόμενο ματς με την Ισλανδία την Τρίτη (16/11).

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Θεωρώ πώς ήταν όμως μια δίκαιη νίκη, η οποία ήρθε με αρκετά καλή απόδοση. Έχουμε ωστόσο περιθώρια βελτίωσης στο τακτικό κομμάτι, ενώ έχουμε και κάποια ζητήματα μικροτραυματισμών τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι πάντως γεγονός ότι όλη αυτή η κατάσταση με τα κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στην ομάδα μας πήγαν κάπως πίσω, οπότε χρειάζεται να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν προκύψει όλο αυτό.

Έτσι, ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι πάλι εδώ στην Τρίπολη όπου είχαμε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος αισιοδοξούμε ότι θα είναι ακόμη περισσότερος στο ματς με την Ισλανδία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ελπίδων Γιώργος Σίμος, ο οποίος ζητάει από τους παίκτες του ανάλογη προσοχή και στο ματς που ακολουθεί.

Με γκολ του Βασίλη Σουρλή στο 16’ της αναμέτρησης και αυτογκόλ του Σουπράνοβιτς η Εθνική Ελπίδων, θυμίζουμε πως επιβλήθηκε 2-0 της Λευκορωσίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, σε αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.