Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σπουδαίες νίκες για Χιλή και Περού, προκρίθηκε η Βραζιλία

Η Χιλή στην Παραγουάη με 0-1, η Βραζιλία προκρίθηκε στην τελική φάση με 1-0 επί της Κολομβίας και το Περού επιβλήθηκε με 3-0 της Βολιβίας για την 13η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη Νότια Αμερική.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σπουδαίες νίκες για Χιλή και Περού, προκρίθηκε η Βραζιλία

Για την 13η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη Νότια Αμερική, η Χιλή πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Παραγουάη με 0-1, παραμένοντας σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων, οι οποίο γνώρισαν την ήττα από αυτογκόλ του γκολκίπερ Σίλβα στο 56'.

Η Βραζιλία επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας και σφράγισε το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λούκας Πακετά στο 72', μετά από ασίστ του Νεϊμάρ.

Το Περού διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση, αφού επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 3-0 της Βολιβίας, η οποία αποχαιρετά την υπόθεση πρόκριση. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Λαπαντούλα (9'), Κουέβα (31') και Πένα (39').

Νωρίτερα, το Εκουαδόρ νίκησε τη Βενεζουέλα με 1-0, με εκτέλεση πέναλτι του Πιέρο Ινκαπιέ στο 46', κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης στο Κατάρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ