Τζον Φαν'τ Σιπ: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Ο τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν'τ Σιπ, δήλωσε ότι αυτή η Εθνική ομάδα έχει μέλλον και πρόσθεσε πως ελπίζει να παραμείνει στον πόστο του

Τζον Φαν'τ Σιπ: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Ο τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν’τ Σιπ, μετά το ματς με την Ισπανία δήλωσε:

«Θεωρώ ότι υπάρχει φάουλ στο Γούτα μετά την επαφή του αντίπαλου Ισπανού ποδοσφαιριστή. Ο διαιτητής όμως αποφάσισε να δώσει πέναλτι στην εξέλιξη της φάσης»

Για το ποια ματς στερούν από την Εθνική την πρόκριση:

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Είδαμε ότι η Γεωργία κέρδισε τη Σουηδία με 2-0, ενώ εμείς ίσως αξίζαμε τη νίκη κόντρα στη Γεωργία. Με την Σουηδία στην έδρα μας πήραμε τη νίκη, ενώ εκτός δεν τα καταφέραμε. Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε την κατοχή, ενώ στο δεύτερο είχαμε πολύ καλή ενέργεια και ευκαιρίες με τους Τζόλη και Τζαβέλλα. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και την απόδοσή της»

Για το αν η Εθνική μπορεί να πάει καλύτερα και να προκριθεί σε τελική φάση:

«Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα αποτελέσματα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά με μέλλον. Έχουν καλή ενέργεια, αλλά θέλει χρόνο αυτή η ομάδα. Θα πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητές μας στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω ότι θα παραμείνω στον πάγκο, θέλω να μείνω. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον»

Για το αν γνωρίζει αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής:

«Πληροφορήθηκα κι εγώ για κάποια δημοσιεύματα από την Ολλανδία που αναφέρουν ότι ανανέωσα με την Εθνική. Η συμφωνία μας είναι να μιλήσουμε μετά τα δύο παιχνίδια με την Ισπανία και το Κόσοβο. Είναι σημαντική η στήριξη που έδειξαν οι φίλαθλοι για την Εθνική».

Για τον αν αισθάνεται ο ίδιος περισσότερο Έλληνας:

«Νιώθω πολύ καλά εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ατμόσφαιρα αλλά και από τη ομάδα. Η ομάδα έχει αρκετές δυνατότητες. Είμαι ευχαριστημένος από όλο το προπονητικό τιμ».