Λουίς Ενρίκε: «Οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα η Ελλάδα, μας δημιούργησε προβλήματα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, εκθείασε την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας και παραδέχθηκε ότι δημιούργησε προβλήματα στη «ρόχα» στο ΟΑΚΑ.

Λουίς Ενρίκε: «Οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα η Ελλάδα, μας δημιούργησε προβλήματα»

Τα καλά λόγια που είχε πει για την Εθνική Ελλάδος πριν το ματς για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ευρωπαϊκής ζώνης επανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ισπανίας, μιλώντας στην κάμερα του OPEN. δεν άλλαξε άποψη ούτε από το γεγονός ότι η «γαλανόλευκη» δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, μιλώντας για «καλοδουλεμένη ομάδα» και παραδεχόμενος ότι «μας δημιούργησε προβλήματα»

Ερωτηθείς για το αν είναι δίκαιη η νίκη της ομάδας του είπε: «Δεν έχει σημασία. Η Ελλάδα είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα από τον προπονητή της και αυτό φάνηκε στο δεύτερο μέρος που μας δημιούργησε προβλήματ. Στη βαθμολογία έχουμε τους πόντους που αξίζουμε. Δεν έχει σημασία η δικαιοσύνη, αλλά οι βαθμοί και εμείς είμαστε στην πρώτη θέση».

Για τον Μπούσκετς που είναι ο τέταρτος σε συμμετοχές με την Ισπανία (σ. κόντρα στην Σουηδία αναμένεται να πιάσει τον Τσάβι στις 133 και την 3η θέση): «Είναι ένας ιδιαίτερος και σημαντικός παίκτης. Θέλαμε να τον προστατέψουμε, αφού έχουμε και το ματς με την Σουηδία και είχε κάρτα αλλά όταν είδαμε αυτή την πίεση από την Ελλάδα, μπήκε και έδωσε ηρεμία στην ομάδα».