Μπουχαλάκης: «Προδιαγραφές για το μέλλον»

Αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας, αλλά και πικραμένος για τον αποκλεισμό παρουσιάστηκε μετά το ματς με την Ισπανία ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Μπουχαλάκης: «Προδιαγραφές για το μέλλον»

Ο κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, μίλησε με αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά έβγαλε και πίκρα για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ: «Υπάρχει πίκρα και απογοήτευση. Θέλαμε να εξαντλήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αν και κάναμε την προσπάθειά μας. Θα συνεχίσουμε. Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά και πεισμωμένοι ακόμα περισσότερο. Θα δουλέψουμε όσο χρειάζεται.

Το ταλέντο και η διάθεση υπάρχει για να περάσουμε ξανά σε τελική φάση. Είμαστε μαζί, σαν ομάδα, θα κάνουμε την Εθνική πιο δυνατή αγώνα με τον αγώνα ακόμα καλύτερη. Μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα με μέταλλο που να μην μπορεί να την κερδίσει αντίπαλος. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στον όμιλο, αλλά είναι ακόμα η αρχή. Η εικόνα μας τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε χάσει ελάχιστα ματς κόντρα σε πολύ καλούς αντιπάλους. Η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές, το μέλλον είναι μπροστά μας και στα πόδια μας».