Εθνική: Έτσι τερματίζει στη 2η θέση μετά την ήττα της Σουηδίας!

Διαβάστε τα σενάρια που μπορούν να δώσουν στην Εθνική μας ομάδα τη 2η θέση στον όμιλο ύστερα και από τη νίκη της Γεωργίας επί της Σουηδίας

Εθνική: Έτσι τερματίζει στη 2η θέση μετά την ήττα της Σουηδίας!

Τα νέα από το Μπατούμι ήταν ευχάριστα. Η τύχη χαμόγελα στην Εθνική μας ομάδα και οι πιθανότητες να πάρει η Ελλάδα τη 2η θέση στον όμιλο αυξήθηκαν μετά τη νίκη της Γεωργίας επί της πρωτοπόρου, Σουηδίας.

Γεωργία - Σουηδία: Δεύτερο γκολ ο Κβαρατσκέλια!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να τερματίσει μόνο στη 2η θέση. Αυτό για να συμβεί θα πρέπει απόψε (11/10, 21.45) να κερδίσει την Ισπανία στο ΟΑΚΑ αλλά και την τελευταία αγωνιστική να επικρατήσει και του Κοσόβου. Οι δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι απαραίτητα για να ελπίζει η Εθνική μας ομάδα.

LIVE Streaming: Ελλάδα - Ισπανία

Από εκεί και πέρα, η γαλανόλευκη θα προκριθεί ως δεύτερη μόνο αν η Ισπανία χάσει από τη Σουηδία ή αν το αποτέλεσμα λήξει ισόπαλο. Σε περίπτωση που οι «Ρόχας» επικρατήσουν τότε Σουηδία και Ελλάδα θα ισοβαθμήσουν στη 2η θέση.

Εκεί θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι στο +1 και εφόσον κερδίσει την Ισπανία, θα μεγαλώσει η διαφορά τερμάτων. Η Σουηδία την ίδια ώρα είναι στο +7, αλλά με ενδεχόμενη ήττα την τελευταία αγωνιστική από την Ισπανία τότε η διαφορά θα μειωθεί.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ